Νοέμβριος – Δεκέμβριος 2018

 

Melissokomiki epitheorisi Εξώφυλλο Νοεμβρίου Δεκεμβρίου 2018
Εξώφυλλο Νοεμβρίου Δεκεμβρίου 2018

 

 

 

 

 

 

 

• Συνεργασίες παραγωγής. Ένα µοντέλο για ευκολότερες παραγωγές µελιού – Αλ. Γκουσιάρης 371
• Πάµε για άλλα – Π. Μπαγιάτης 376
• Το χρονικό καθιέρωσης ποιοτικών κριτηρίων στον Βασιλικό Πολτό και η ένταξή τουστον Ελληνικό Κώδικα Τροφίµων και Ποτών – Ανδρ. Θρασυβούλου 377
Οι «ειδικοί» – Σ. Γούναρη 385
• Οι µελισσοκόµοι ρωτούν – Γ. Γκόρας, Ανδ. Θρασυβούλου 389
• Καθαρή γονοφωλιά – Β. Λιάκος 399
• Ανακοινώσεις Ε.Ε.Ε.Μ.Σ. 403
• Το µέλι ως αντιµικροβιακό µέσο – Χρ. Τανανάκη 404
• Εθνικό Μουσείο Μελισσοκοµίας – Σ. Γούναρη 407
• Η κάνναβη και οι µέλισσες- Π. Χαριζάνης, Χρ. Χαριζάνης 413
• Τα αχυρένια µελισσοκόφινα – Γ. Μαυροφρύδης 416
• 11η Γιορτή Μελιού Θεσσαλονίκης – Φ. Παππάς 422
• Τρόφιµα ιδιωτικής ετικέτας και παραδοσιακά – Θ. Κουβούνας . 427
 Τα Α… Β της Μελισσοκοµίας – Δ & Β Τσέλλιος 430
 Μικρά & Ενδιαφέροντα – Ν. Παππάς 433
 Μικρές Αγγελίες 438
 Περιεχόµενα Τόµου 2018 445